Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
Krakow Review of Economics and Management/Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Aktualny numer
Archiwum
Dla Autorów
Przesyłanie tekstów
Kontakt
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Nr 3(927) (2014)
Nr 3(927) (2014)
Opublikowane:
2015-11-20
Inne opracowania
Działalność naukowa, dydaktyczna i organizacyjna Profesor Zofii Cichoń
Władysław Kędzior
5-8
PDF
Artykuły
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa i warunki ich stosowania
Władysław Kędzior
9-20
PDF
Próba oceny autentyczności produktów tradycyjnych z mleka owczego
Wanda Kudełka
21-32
PDF
Ocena wpływu procesu utrwalania na determinanty jakości soków owocowych
Stanisław Popek
33-41
PDF
Hodowla owiec i produkcja mleka owczego w Polsce i na świecie
Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
43-55
PDF
Projektowanie nowych produktów spożywczych a konkurencyjność firmy
Michał Halagarda
57-73
PDF
Zalecenia żywieniowe i formy ich upowszechniania
Ewa Pyrzyńska
75-86
PDF
Analiza determinant wyboru produktów spożywczych marek własnych i określenie poprawności znakowania ich opakowań
Małgorzata Miśniakiewicz, Małgorzata Pycek
87-106
PDF
Świadomość kobiet w zakresie żywności powodującej alergię u niemowląt i małych dzieci
Anna Dziuba, Grzegorz Suwała
107-125
PDF
Język / Language
English
Polski