Przejdź do sekcji głównej Przejdź do głównego menu Przejdź do stopki
Krakow Review of Economics and Management/Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
  • O czasopiśmie
    • O czasopiśmie
    • Zespół redakcyjny
    • Polityka prywatności
  • Aktualny numer
  • Archiwum
  • Dla Autorów
  • Przesyłanie tekstów
  • Kontakt
Szukaj
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  1. Strona domowa /
  2. Archiwum /
  3. Nr 3(927) (2014)

Nr 3(927) (2014)

					Pokaż Nr 3(927) (2014)
Opublikowane: 2015-11-20

Inne opracowania

  • Działalność naukowa, dydaktyczna i organizacyjna Profesor Zofii Cichoń

    Władysław Kędzior
    5-8
    • PDF

Artykuły

  • Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa i warunki ich stosowania

    Władysław Kędzior
    9-20
    • PDF
  • Próba oceny autentyczności produktów tradycyjnych z mleka owczego

    Wanda Kudełka
    21-32
    • PDF
  • Ocena wpływu procesu utrwalania na determinanty jakości soków owocowych

    Stanisław Popek
    33-41
    • PDF
  • Hodowla owiec i produkcja mleka owczego w Polsce i na świecie

    Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
    43-55
    • PDF
  • Projektowanie nowych produktów spożywczych a konkurencyjność firmy

    Michał Halagarda
    57-73
    • PDF
  • Zalecenia żywieniowe i formy ich upowszechniania

    Ewa Pyrzyńska
    75-86
    • PDF
  • Analiza determinant wyboru produktów spożywczych marek własnych i określenie poprawności znakowania ich opakowań

    Małgorzata Miśniakiewicz, Małgorzata Pycek
    87-106
    • PDF
  • Świadomość kobiet w zakresie żywności powodującej alergię u niemowląt i małych dzieci

    Anna Dziuba, Grzegorz Suwała
    107-125
    • PDF

Język / Language

  • English
  • Polski
Czasopismo jest wydawane przez Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie od 1957 roku.
Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.