Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
Krakow Review of Economics and Management/Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Aktualny numer
Archiwum
Dla Autorów
Przesyłanie tekstów
Kontakt
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Nr 906 (2013)
Nr 906 (2013)
Opublikowane:
2015-12-20
Artykuły
Zmiany zawartości wybranych kwasów tłuszczowych mleka owczego w zależności od miesiąca laktacji
Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
5-25
PDF
Dieta wegetariańska w świetle zasad prawidłowego odżywiania - postawy i zachowania wegetarian w Polsce
Ewa Pyrzyńska
27-36
PDF
Innowacje produktowe branży włókienniczej
Renata Salerno-Kochan
37-53
PDF
Wdrażanie budżetu zadaniowego na przykładzie administracji celnej
Katarzyna Strojny
55-66
PDF
Wykorzystanie metody manualnej i instrumentalnej w ilościowej ocenie bakterii przeżywających w tkaninach po procesie prania
Justyna Syguła-Cholewińska, Jadwiga Szostak-Kot, Barbara Błyskal, Tomasz Sawoszczuk, Tomasz Lech
67-85
PDF
Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności
Kinga Tataruch
87-99
PDF
Język / Language
English
Polski